Bruiloft Mandy & Nicky

Gepubliceerd op 12 maart 2024 om 09:29

Op 21 juli 2023 mocht ik de bruiloft van Mandy & Nicky vastleggen van het begin tot een deel van het feest!
Het was een prachtige dag, waarbij het weer precies goed was.

bruidsreportage

Voordat ik aan de bruiloft van Mandy & Nicky begon, was het voor mij nog onzeker of ik deze zelf kon vastleggen. Op dat moment was ik 36 weken zwanger en kon niet met zekerheid zeggen of ik fit genoeg zou zijn. Daarom had ik al een ervaren fotograaf gevraagd om als hoofdfotograaf aanwezig te zijn, terwijl ik een backup had geregeld en daarnaast ook een tweede fotograaf was geboekt.
Een paar dagen voor de bruiloft voelde ik mij fit genoeg en kon dus ik kon samen met de 'eerste' fotograaf de bruiloft vastleggen!

De dag startte bij het huis van Mandy & Nicky om 9 uur 's ochtends, een serene en prachtige start. De sfeer was ontspannen en alles verliep vlotjes. Daar ben ik gebleven en de andere fotograaf is naar Nicky gegaan om zijn aankleding vast te leggen, ook daar was géén stress. Op de locatie waar Mandy zich bevond, kwam Nicky haar ophalen in een schitterende oude Volkswagen bus.

Als eerste hebben wij foto's gemaakt samen met de honden in het nabijgelegen park voordat we naar de trouwlocatie reden. Bij aankomst van de trouwlocatie nog prachtige foto's van hun samen gemaakt met de Volkswagen bus. Terwijl wij bezig waren met het maken van adembenemende foto's, verzamelden de gasten rustig om vervolgens plaats te nemen voor de ceremonie. Na de fotoshoot zaten alle gasten klaar en waren Mandy & Nicky er helemaal klaar voor.
De trouwambtenaar opende de ceremonie en bracht op prachtige wijze naar voren wie zij zijn en wat hun mooie verhaal is. Er werden grapjes gemaakt en er heerste een ontspannen sfeer, precies zoals het bruidspaar zelf was.

Tijdens de ceremonie werd alles klaargemaakt voor het moment van de taart, waarna er meteen geproost kon worden. Mandy & Nicky kwamen vol enthousiasme naar voren en kregen bubbels aangeboden. Eerst werd er getoast met de bubbels, gevolgd door het aansnijden van de taart, waarbij ze elkaar traditiegetrouw een hapje aanboden.

De gasten stonden te popelen om het bruidspaar te feliciteren en er werd ontspannen bijgepraat terwijl iedereen genoot van een stukje taart en een glas bubbels. Familie- en vriendenfoto's werden gemaakt bij de prachtige Volkswagen bus, die een mooie toevoeging was aan de feestelijke ambiance.

Naarmate de middag vorderde, begon iedereen trek te krijgen. Maar voordat iedereen zich te goed kon doen aan het lopend buffet, stonden er nog speeches op het programma. Het eten werd op het gemak genuttigd, wetende dat de avondgasten vanaf 8 uur zouden arriveren.

Ik keek enorm uit naar de avond en het feest dat zou volgen! Dit was het moment waarop ik eindelijk mijn flitsvaardigheden kon toepassen. Terwijl de avondgasten rustig binnenstroomden, bereidde ik me voor op het feest, in samenwerking met de andere fotografe, Nathalie!
Toen Mandy & Nicky samen binnenkwamen, startten ze met een knalnummer een prachtige openingsdans. De DJ zette na de openingsdans meteen in met knallende nummers, en alle gasten gingen los op de dansvloer! Het was een en al plezier en iedereen danste erop los! De feestvreugde spatte ervan af en het werd een avond vol onvergetelijke herinneringen.

Na een uurtje hadden wij genoeg foto materiaal om thuis mee aan de gang te gaan, terwijl zij nog tot in de late avond konden doorfeesten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.